Creativ Media vă oferă un serviciu profesional de personalizare și producție carduri.Echipa noastră acordă un interes deosebit fiecărui client în parte, design-ul  cardului va fi realizat conform nevoilor dvs.Rapid și la cel mai rentabil preț!

DIMENSIUNILE DE CARDURI PLASTICE:

plastikovye-karty

Tipuri de plastic:

alb

lucios, mat

belyj-plastik

transparent

lucios, mat

prozrachnyj-plastik

auriu

lucios, mat

zolotoj-plastik

argintiu

lucios, mat

serebryanyj-plastik

Tipuri de personalizare a cardului:

tipy-identifikatsii
id-nomer
numărul de identificare
lichnye-dannye
date cu caracter personal
foto
fotografie
polosa-dlya-podpisi
trupa pentru a semna

EMBOSARE

Proces mecanic de modificare a suprafeței cardului de plastic (sau a altor suprafețe) astfel încât se adaugă calități sculpturale și dimensionale acestuia prin reliefarea anumitor detalii. De exemplu, pe cardurile bancare se embosează: numărul cardului, data expirării, numele și prenumele clientului, numele companiei (pentru clienții corporativi).

COD BAR

Informație grafică, care poate fi aplicată pe suprafețe, pe marcaj sau pe ambalajul produselor, care prezintă posibilitatea de a fi citită de mijloace tehnice – secvență de dungi albe și negre sau alte figuri geometrice.

CARD CU BANDĂ MAGNETICĂ

Un tip de card, caracterizat prin prezența bandei magnetice. Banda magnetică este creată pentru stocarea oricărei informații. Înregistrarea informației se efectuează prin intermediul magnetizării particulelor magnetice minuscule de oxid de fier (material magnetic), care sunt situate pe suprafața benzii atașată cardului. Citirea informației se efectuează prin intermediul rulării benzii magnetice pe un cititor magnetic.